Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 450 Kč (18 EUR)
skladem
naše cena 300 Kč (12 EUR)
skladem
naše cena 490 Kč (20 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 390 Kč (16 EUR)
skladem
naše cena 590 Kč (24 EUR)
skladem
naše cena 250 Kč (10 EUR)
skladem

Hodnocení zákazníků

Přidáno: 04.06.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlé a solidní jednání, moc doporučuji.

 

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za krásné hodnocení.
S pozdravem Stříbrné šperky Brno
 

Přidáno: 20.09.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velký výběr zboží za příznivé ceny. Zboží skladem okamžitě expedováno, pečlivě zabaleno v bublinkové fólii.

 

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za Vaše hodnocení!
 

Přidáno: 14.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Dosud mi nebylo zboží doručeno,komunikace žádná.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, posílali jsme Vám email a děkujeme za Vaši reakci a přijetí omluvy, vzhledem k dané vážné zdravotní situaci majitelky eshopu.
 

Přidáno: 04.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Jsem spokojená se službami obchodu -rychlost, spolehlivost, kvalita.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaše hodnocení!
 

Přidáno: 27.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost,nádherné šperky,úžasná komunikace a expresní dodání zboží.Kdyby to bylo možné přidám dalších 1000 hvězdiček !!!!!!!!

 

Vyjádření našeho obchodu

Velmi děkujeme, vážíme si Vaší recenze!
 

Přidáno: 30.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nádherné zboží! Perfektní služby a ohromná spokojenost. Určitě jsem tady nenakoupila naposled.

Pro:

Výborné služby, veliký výběr, paní hrozně milá a ochotná po telefonu mi se vším poradila, byla velice příjemná, všechno mi vyfotila a prodiskutovala a domluvila se se mnou ke vší spokojenosti. Přístup k zákazníkovi na výbornou. Rychlé zaslání a nádherné zboží! Nemám co dodat.

Proti:

Nevím o ničem.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, velmi děkujeme za Vaše hodnocení ☺
Jsme rádi, že jsme mohli se vším pomoci a těšíme se na další objednávku.
 

Přidáno: 28.08.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé dodání, krásný šperk, příznivá cena.
Zboží je zásadně zasíláno na jinou Uloženku, než jsem požadovala..nevím, zda je to vinou obchodu nebo přepravce...

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
Děkujeme za zpětnou vazbu, nerozumíme ale ovšem tomu, kam Vám tedy zásilka chodí?
Z naší strany je vždy odesílána na Vámi uvedenou pobočku ( Koterovská ulice).
Budeme Vás kontaktovat pro doplnění podrobností, aby jsme celou situaci mohli ihned s Uloženkou řešit.
Děkujeme
 

Přidáno: 12.05.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Pěkné zboží dle mých představ.☺

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme a těšíme se na Váš další nákup :-)
 

Přidáno: 12.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Nevím zda je obchod dobrý. Objednávala jsem před více než T, dnem a došel pouze email ze je zboží v expedici. Potom už dlouho nic. Prstýnek jsem ozelela. A zrušila objednávku.

Proti:

Žádné informace o zboží. Které jsem objednávala víc jak před týdnem. Nic nepřišlo tudíž jsem zrušila po dlouhém čekání objednávku. Což mne moc mrzí poněvadž prsten byl velmi krásný

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše reakce, ale musíme na Vaše hodnocení reagovat, objednala jste si prsten, který byl na eshopu jasně označený určitou velikostí a nebyla možnost výběru jiné velikosti, vy jste jej i přesto objednala, ale do poznámky k objednávce jste uvedla, že chcete jinou velikost prstenu, což samozřejmě možné není, pokud tento výběr velikostí není umožněn u produktu, což zde nebyl. Dále Vám nepřišel email ohledně expedice, ale email se zrušením objednávky z důvodu nedostupnosti na skladě ( opět z důvodu, že jste vlastně objednala velikostně neexistující zboží). Děkujeme za pochopení!
 

Přidáno: 12.10.2018

Ověřený zákazník

 

Proti:

Skoda ze neposielaju na Slovensko to je to moje zaporne hodnotenie

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za hodnocení , avšak nerozumíme tomu, proč je záporné. Na našich webových stránkách je jasně uvedeno, že na Slovensko nyní zboží nezasíláme. Dokonce jsme s Vámi i telefonicky mluvili, a potvrzovali, že na SK nezasíláme. Pracujeme na tom, a na SK budeme zase zasílat v nejbližší době, o tomto budeme informovat na našich webových stránkách. Děkujeme za pochopení.
 

Přidáno: 25.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Pekné a přehledné stránky, velmi dobrá komunikace, dobře zabalená zásilka

Proti:

Nevím

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme moc za hodnocení :-)
 

Přidáno: 22.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skusenost je velmi dobra,vse prislo tak jak melo.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme moc za hodnocení :-)
 

Přidáno: 02.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spolehlivý a přehledný obchod.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme moc za hodnocení :-)
 

Přidáno: 02.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

naprosto nezproblémový, rychlý obchod

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme moc za hodnocení :-)
 

Přidáno: 13.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost
výběr

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme moc za hodnocení :-)